Dagar som gått...........

I fredags tränade vi Tävlingslydnad på SBK tillsammans med Ancki och hennes goldentjejer Frida och Agnes. Nu tar vi ytterligare ett steg framåt och kopplar ihop momenten. Ancki kommenderade oss igenom linförigheten, läggandet och inkallningen. Visst finns det saker att jobba med men på det hela taget är jag supernöjd! Efter det tränade vi på de andra momenten. Avslutade med budföring, vilket alla hundarna älskar!
Nu blir det att plocka fram den hemmagjorda hoppställningen för här skall tränas! Det blir "upp till bevis" då vi har sista Tävlingslydnadspasset för Lotta.I går var vi 6 förare och 11 hundar som träffades i Gårdeby för apporteringsträning.Högst upp vä: Agnes. Tudor, Martin, Millie, Majken, Frida, Bella, Wiktor och Fannie.

Min avsikt var att se&lyssna&lära men det är svårt att hålla löften då det ser så jätteroligt ut.  Eller hur Wiktor?
Ville prova på en enkelmarkering med Wiktor eftersom det var jättelänge sedan vi testade apporteringslusten. Åh, visst fanns det både lust, fart och vilja hos grabben:-)!

Foto: Annelie Karlsson
Bara älskar den här bilden på Wiktor som Annelie K har tagit:Full fart ut, tog upp dummiesen jättefint, vände snabbt mot mig men efter 2/3 av sträckan visst han liksom inte vad som förväntades av honom. Jättekul att se en glad och fartig Wiktor och det där med avlämningar.......det kommer vi att träna på! Här har vi kanske hittat något som vi kan roa oss med i framtiden för att ha roligt tillsammans är A och O. 
Nu gör jag en "fuling"......sätter in en bild på Wiktor utan lov från Johanna och mamma Majken;-)!Även Fannie fick vara med på ett litet hörn. Hennes vattenpassion är stor så hon fick hämta en dummie i "grustaget". Sötnosan, inga krav utan baaaaaaaaara roligt!Avslutningsvis fick Wiktor busa lite med mamma Majken!Jättekul att träffa alla glada hundar med lika glada och positiva mattar! Ser redan fram emot nästa apporteringstillfälle:-)!

//Ewa

Kommentarer
Postat av: Maria, Rocky & Malte

Jätte kul att läsa om er träning! Det är så det ska vara- Bara KUL! :D

2010-04-26 @ 14:55:15
URL: http://fullspeedforward.se
Postat av: lena, millie,ebba

Kul att få se er i Gårdeby !!!

Visst blir man glad av rolig träning, duktiga hundar och glada mattar ;o)

Nästa gång få vi ta lite sightseeing så du får se hur vi har det oxå.

Ha en bra vecka

Kram

2010-04-26 @ 21:52:08
URL: http://www.goldentjejenmillie.se
Postat av: Annelie

Visst är det härligt! Jag gillar apporteringsbiten skarpt! Snart kör vi igen! Kram

2010-04-26 @ 22:19:23
URL: http://harpo-labradoren.se
Postat av: Monica & Co

Grattis på födelsedagen BÄSTA WIKTOR!!!Underbara bilder (som vanligt)Massor av kramar från oss alla

2010-04-27 @ 08:13:16
URL: http://www.goldengrabbar.com
Postat av: Ancki Frida Agnes

Det är så roligt att ni är med på både det ena och det andra. Det var så kul att se Wiktors apporteringslust och söta Fannie som fick en vattenapportering.

Idag slog Wiktor alla rekord... Fy attan vad duktig han var genom alla momenten utan någon belöning. Ska bli spännande att höra Lottas kommentarer på söndag!!!!!

2010-04-27 @ 21:37:10
URL: http://www.goldentjejerna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback