Ditten och datten

Har upptäckt de senaste dagarna att ju längre tid det går mellan uppdateringarna desto längre tid tar det vid datorn;-). Jag har fortfarande semester och njuter av varenda dag tillsammans med "flocken". Samma sak gäller även här, ju längre semester jag har, desto "svårare" känns det att börja arbeta igen;-).
Vi har haft besök av Monica, Mats, Wiktors pappa "Wilde" och sötnosen "Viggen". Dagen bjöd på en otrolig värme men tack och lov blåste det en hel del och tillgång till vatten var ett måste för dessa vattengalna retrievrar. Tusen tack familjen Hallberg för att ni startade er semester med att besöka oss!
Bilderna från dagen är tagna av: Monica Hallberg.

Jag får ett knäbesök av finaste Cremecastle Vintergata "Viggen"."Viggen" och "Wilktor""Viggen" lyckades även med bedriften att få igång "Fannie" för lite bus.Den 18 juli firade husse Björn och jag "Korallbröllop". Det firade vi genom en god middag på Mauritzbergs slott som omges av en underbar natur nära Bråviken. Det pågick även ett bröllop där när vi kom och Björn kunde ju inte låta bli att inför brudparet kommentera att det är ett lyckosamt datum att gifta sig på:-).

Den 21:e juli gästade "Sundbybergsfalangen"; Peter, Caroline och Gustaf oss igen. Så roligt att få rå om dem, höra Gustafs alla kommentarer och njuta i deras underbara sällskap.
Inte blev det hela sämre utav att Lotta och Cremecastle Trolltyg "Liam" kom dagen efter. Lotta skulle på Pink-konsert i Göteborg och jag hade fått den stora äran att vara "Liam-vakt". Tre hundar i huset och en 2½-årigt barnbarn var "nema-problemas" men som de flesta föräldrar tycker............. så var de "sötast när de sover";-).Vi lyckades pricka in det rätta vädret när vi hade besök av goda vänner från Kolmården den 27:e juli. Vi kunde äta ute och det var en alltigenom lyckad dag tillsammans med "icke-hundmänniskor".
Den 28:e firade vi husses födelsedag genom att åka till Sundbyholms slott. Barn och barnbarn hade inte möjlighet att följa med pga arbete så Björn, hundarna och jag åkte själva. Vi bodde i en "Juniorsvit" i ett litet parhus där hundarna fann sig väl tillrätta.

En helt igenom lyckad och trevlig tvådagarstur där Björn blev firad med en trerätters middag, hundarna fick busa av sig och bada i Mälaren.Under natten brakade det loss med både åska och blixtar på väldigt nära håll. "Fannie" var liiiiiiiiiite orolig men coolingen "Wiktor "brydde sig inte ett dugg om att det small och brakade.
Just nu har vi haft mera regn än sol, gräsmattan har bivit grön igen och temperaturen är mera "hundvänlig" än i början av sommaren. Vi har aktiverat oss med något viltspår för "Fannie" och lite lydnadsträning med "Wiktor".//Ewa