Kvalitetshelg

Vårens smyger sig på så sakteliga, på dagarna har vi haft +grader men på kvällarna och nätterna sjunker det snabbt till ca 10 - grader. Det märks att snön redan har smält undan och lämnar lite roliga skulpturer lite här och där i naturen.Wiktor och jag har även hittat ett litet ställe där det är barmark som vi kan träna lite lydnad på. Känns jättekul att äntligen kunna få vara ute och träna på jämn mark och inte vara hänvisade till ett ridhus eller i snöguppig terräng.  I onsdags var vi på SBK och hade lite "miljöträning" tillsammans med Ancki och Agnes. Givetvis kunde vi inte hålla oss ifrån att träna vissa moment såsom linförigheten och hoppet. Vi avslutade med att Agnes och Wiktor fick varsina budföringar. Alltid lika uppskattat av hundarna:-).

I fredags dök Stockholmsfalangen upp! Gustaf med sin mamma, pappa och faster kom för ett helgbesök. Det lilla barnbarnet utvecklas enormt från gång till gång som vi träffas. Snart 2 1/2 år och fruktansvärt chamig:-).
En strålande sol mötte oss på lördagen så efter frukosten var det allmän utgång med hundar, katt, barn, barnbarn och pulka. Vi tog en liten promenad till stallet för att hälsa på hästarna och för att ffa skämma bort gårdens ponny som på måndag skall få lämna jordelivet, snart 30 år gammal där åldern och den hårda vinter har satt djupa spår. Hon kommer att "fattas oss".
Vi hittade ett par fullt åkbara backar utan att få kliva omkring för mycket i djupsnön. Testpilot var Gustafs pappa Peter!Gustafs faster Lotta var inte sämre hon....................men tuffast i backen var ändå Gustaf!

Ja, vad gjorde hundarna då? Fannie njöt av solen och värmen.Och Wiktor......ja....han var på sin dagliga sorkjakt.Här busar Gustaf med pappa Peter, eller om det var tvärtom,  mellan pulkaåkningarn.Vi grillade hamburgare och åt på förstugutrappan i det fina vårvädret. Tänk att det smakar så vansinnigt gott att äta ute!Fannie tar sig en liten tupplur på trappan, sötnosan, det tar på en snart 9-åring att hålla reda på flocken hela dagarna.Gustaf "klickar" in "High five" på katten Salma;-).Dagen idag har gått i ungefär samma tecken som gårdagen, ute på promenad, fikat på trappan och njutit av och i varandras sällskap.Tiden går så fort när man är lycklig....vid 15-tiden åkte Stockholmsfalangen tillbaka och huset känns så öde och tomt. Längtar redan till vi kan ses igen........Påsk?
//Ewa

Kommentarer
Postat av: Ancki Frida Agnes

Helt fantastiska och roliga bilder från helgen. Peter och Lotta ser ut ha haft precis lika roligt som Gustaf. Är det Gustafs egen ryggsäck han har, så liten och söt. Fannie på den snöfria trappen.... Åh, vad man längtar mer och mer efter våren.

Vi har också haft en helt fantastisk helg och den blev fulländad när jag fick prata med dig en stund! Vi ses snart. KRAAAAAAM

2010-03-14 @ 20:36:35
URL: http://www.goldentjejerna.se
Postat av: Maria

Vilka underbara bilder, blev alldeles glad av att titta på dom.

2010-03-14 @ 21:08:43
URL: http://fullspeedforward.se
Postat av: Johanna & Majken

Vilka härliga bilder på hela flocken =) Kramar

2010-03-14 @ 23:20:30
URL: http://johannalofgren.com
Postat av: Annelie & Martin

Underbar helg! Kram

2010-03-15 @ 20:27:44
URL: http://harpo-labradoren.se
Postat av: Kerstin

Fantastiska bilder...vilken kvalitetsdag som du skriver...superhärligt ser ni ut att ha haft det!

Det är roligt att kunna träna på lite snöfria platser och nu står det nog inte på...Här väntar vi snö eller regn, hoppas vi slipper båda alternativen!

Sista bilden på en trött och nöjd vovve är oxå kvalitet!

Kram till er!

2010-03-17 @ 21:02:52
URL: http://cesaramos.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback